Sesamstraattheater

Echt Lies

Nog nooit eerder bezochten we met polletje het theater.
Maar toen ik vorig jaar een aankondiging van Sesamstraat in het Zuidpleintheater zag dacht ik, daar moeten we heen!
Sesamstraat is een van de weinige dingen die we Polletje laten kijken. Ze vind het geweldig! En toen ze onlangs een Elmo knuffel van de buurvrouw van mijn ouders kreeg sloot ze die in haar hart, ze pakte hem beet en liet hem niet meer los. We bezochten al eens Sesamstraat in Kijkduin, en daar had ze een geweldige ochtend. We besloten het erop te wagen en kochten 3 kaartjes.

Zaterdag was het zover. Met de metro reden we vanaf mijn schoonouders hun huis naar het theater. Polletje net uit bed geplukt dus nog helemaal slaperig vond het maar een beetje eng en raar. En toen er ook nog een ander meisje een elmo bleek te hebben was er wat verwarring in haar gezicht te lezen. Elmo!
Eenmaal in de zaal bleef ze zeggen klaar! kortom, wat doen we hier en waarom gaan we niet verder? Een bakje druifjes hielden haar zoet tot de voorstelling begon.
Bert en Ernie verzochten ons telefoons op stil te zetten. Polletje keek vol bewondering naar de boxen waar het geluid uit kwam.

Toen het gordijn open ging, en vervolgens naast Roos ook nog Elmo ten tonele verscheen was haar middag compleet. Ze zong, danste, sprong, en hield niet meer op tot het afgelopen was. Ik kan een hoop vertellen maar een filmpje zegt denk ik meer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s