Compliment aan de postbode

Echt Lies

Postbodes er is de laatste jaren veel over te doen. Op maandag bezorgen ze niet meer. De pakjesmannen en vrouwen zijn zzpers geworden waardoor ze tegen niet al re beste arbeidsvoorwaarden je pakketjes komen brengen. En ze lopen door weer een wind.

Er zijn ook veel klachten. Mensen die hun pakjes op rare plekken terug vinden als ze niet thuis waren. Geen briefje in de bus waar het pakje wel geleverd werd. Of op verkeerde adressen leveren.

Wij zijn blij met onze postbode. Zowel de brievenbus post als de pakjesman. Ze kennen onze voorkeuren. Weten dat mijn buurman de post evt aanpakt als ik er niet ben en het pakje niet door de brievenbus past. Ze maken een praatje, kloppen net wat zachter op de deur (ik moest kloppen want de bel doet het niet) als ze weten dat polletje slaapt. En zijn zorgvuldig met de post.

Vorige week kwam de pakjesman onze ikea Vagga brengen. De blog volgt nog… De pakjesman keek zijn ogen uit. Belde vol verwondering aan en vroeg zich af wat ik nu weer had! 1.50 lang. Half rond en het wiebelde. Heel goed was het niet verpakt dus hij hoopte dat het heel was. Hij had heel voorzichtig gedaan!
De held zette het pakket netjes binnen en wenste me veel plezier.

Kortom een compliment waard! En juist omdat we vaak klagen op of over de post is het wel eens leuk om complimenten uit te delen toch?
Op de site van de post kan dat nu ook. Voor complimenten aan pakjesmannen en postmevrouwen. Ik zeg doen! Altijd leuk toch om complimenten te geven?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s