Schoenen

Echt Lies

Minimaal 1 paar goede schoenen. Of ze nu mooi waren of niet, het moest degelijk zijn. Dat was de regel bij ons thuis. Ik weet niet meer zo goed wat ik daarvan vond. Volgens mij was ik altijd blij met nieuwe schoenen, helemaal als ik ze zelf uit mocht kiezen. Dat mijn moeder me vast de goede kant op stuurde kan ik me niet meer herinneren.

Inmiddels lijkt die regel hier thuis ook te gelden. Schoenen vinden we belangrijk. Je voeten zijn de basis van je lijf. Je staat er de hele dag op.
Polletje liep met 12,5 maand. Op voor echte schoenen dus!
Bij de schoenenwinkel hier op de dijk ‘die waar je altijd van die leuke tassen krijgt’ lieten we ons adviseren. Schoenen met een flexibele zool moesten het worden. Want die passen zich beter aan naar de voeten, en dat loopt zo natuurlijk mogelijk.het Nederlandse Shoesme verkoopt dit soort schoentjes. Er zijn vast nog wel meer merken, maar wij vonden deze het leukst. En ze liep er ook nog eens goed op. Niet onbelangrijk.
Bij de schoenenzaak adviseerde ze ons over de juiste maat. (je hebt een schoenmaat en een groeimaat. Je koopt beter een groeimaat, dan kan je kind nog in de schoen groeien zonder dat hij/zij last heeft van te grote schoenen) Polletje haar voeten bleken iets smal voor de schoen dus kwam er nog een zooltje. Al met al waren we ruim 45 minuten verder maar hadden we wel mooie passende schoenen.

Inmiddels zijn we 5 maanden verder en loopt ze nog steeds op de schoentjes. Maar met het mooie weer op komst vonden we sandalen toch ook wel fijn.  Het advies was deze keer, zorg dat ze goed strak rond de enkel kunnen. Dan sluiten ze mooi aan en lopen ze er goed op.
Ik had roze uit het rek gehaald, maar polletje trok zelf de blauwe eruit. Woooww Mooo riep ze. Die zijn het dan ook geworden.
Nog en paar goedkope zandbakschoentjes erbij een wij kunnen de zomer weer door!
IMG-20160510-WA0005.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s