Bolderkar

Echt Lies

De eerste echte warme zomerdag van 2016 en ik besluit met Polletje naar het strand te gaan. De avond van te voren pak ik alles in. Met een grote shopper, een rugzak, Polletje in de draagzak en de parasol het en het werpstrandtentje kom ik het strand op gestruind.
Het strand dat we het meest bezoeken ligt op 20 auto minuten van ons huis. En dan nog en minuutje of 10 wandelen vanaf de parkeerplaats. Bezweet maar vrolijk stappen we het strand op. Lopuh hoor ik van mijn heup komen.
Prima meis ga jij lopen! Polletje op het zand tassen weer beet, op nar het water!
Polletje stap zonder vrees de eerste de beste poedelplas in die ze tegen komt, en zakt direct tot haar knieen toe weg in de prut. Heb ik weer..

Spullen snel aan de kant en polletje uit de drap.Wat het is weet ik niet, maar dat het zwart is en stinkt weet ik inmiddels wel. Ieuuewwww Ze huilt zo hard van de schrik dat ik nog even bezig ben om haar te troosten. En als ik omkijk zie ik mijn shopper, strandtas, en parasol voorbij drijven. Shit!
Polletje op de kant, spullen uit de drap. Die zijn nu ook allemaal nat, stinken en zien zwart.
Chagerijnig ga ik een stuk verderop zitten. Spoel ik mezelf en Pollie nog maar eens af, en stationeer ik haar met een emmertje in de zee. Ze gaat direct spelen en is alweer vergeten wat er gebeurde.
Terwijl ik alles afspoel bedenk ik me dat dit niet zo handig was. En terwijl ik alles te drogen hang besluit ik dat ik een karretje wil ofzo. Dan komen de mensen naast me superrelaxt het strand op. Kind in een opvouwbare bolderkar, spullen erbij in, handen vrij.
Direct app ik Emiel. Ik wil ook een karretje!

Dezelfde avond hebben we er eentje gehaald (nu in de aanbieding bij de Gamma, Action heeft ze ook) en inmiddels al diverse malen uitgeprobeerd. Super handig, comfortabel en ook makkelijk op het strand. In het mulle zand moet je wel even wat harder trekken. Maar ik vind het het geld meer dan waard!
Wat kan er volgens jou niet ontbreken op het strand?

We hadden verder overigens een top dag, en kwamen na 5 uur verbrand (in mijn eentje mij rug insmeren bleek nogal een uitdaging) en moe terug. Wat een topdag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s