Armbandje met telefoonnummer

Echt Lies

Polletje is een dwaler, alles is interessant, en alles moet van dichtbij bekeken worden.
Niet heel zelden loopt ze net even iets te ver bij ons vandaan. Of dat nu op straat, in de dierentuin, het park of het bos is. Ze gaat graag haar eigen weg. Over het algemeen komt ze weer bij ons terug. Zoekt ze ons op, of vraagt ze hardop om ons. Maar zo nu en dan gaat ze zo op in wat ze ziet dat ze ervandoor gaat.
En als wij dan net even niet opletten….

Met de vakantie en de zomer voor de boek besloten we dat het handig was als Polletje een naamtag kreeg. Met onze nummers erop. In mijn zoektocht hiernaar vond ik armbandjes van siliconen waarop een naam en een telefoonnummer kon. Omdat ze niet zo heel duur waren bestelde ik ze mee. Met wat passen en meten, kregen we er zelfs 2 telefoonnummers op. Samen met de naamtag.
Een dag later waren ze al binnen. Polletje maakte zelf de envelop open en was direct razend enthousiast. Armbaa! Armba! Mamma oo! En ze deed hem direct om. Om hem een week niet meer af te doen.

De armband ging mee in bad, naar bed, naar het strand, in de zee, het zwembad en de speeltuin. Zo nu en dan showde ze hem trots, maar over het algemeen vond ze het de normaalste zaak van de wereld om hem om te hebben.
De naamtag droeg ze ook, maar ze friemelde eraan, trok eraan, deed hem af en verstopte hem. Niet zo handig als je ervanuit gaat dat ze hem om heeft.

Kortom, wij zijn razend enthousiast over de armband. Naomi vind hem mooi, hij is goed zichtbaar en niet duur. Zelf bestelde we hem op goedgemerkt.nl. Maar er zijn vast andere site’s waar ze hem ook hebben.
Dit alles schrijf ik niet omdat goedgemerkt me sponsort ofzo, wel omdat ik enthousiast ben. En omdat ik nieuwschierig ben of jullie kinderen iets dragen met jullie gegevens erop.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s