Tijd voor elkaar

Echt Lies

Vanaf de geboorte van polletje hebben we het afgesproken, en tot nu toe ook steeds gedaan.
Iedere 3 a 4 maanden prikken we een datum, regelen we oppas en gaan we samen de hort op.
Meestal naar de sauna omdat we daar beide van genieten, maar we gingen ook al uit eten, naar de film, en zelfs een weekeind naar Disney.

Ik hoor het best veel om me heen, we hebben het zo druk, met de kinderen, werk en andere zaken. Tijd voor elkaar is er niet zoveel. Of juist mensen die hardop zich afvragen waarom ze zo weinig tijd voor elkaar hebben.  Maar moet je die tijd niet zelf maken? Wij moeten dat ook ver van te voren in de agenda prikken. Anders slibt hij dicht en komt het er niet van. Dus zodra we geweest zijn en het rooster van mij weer uitgegeven is prikken we een nieuwe datum. Regelen we oppas en verzinnen een plan. Of niet, dan komt dat tegen de tijd dat het zover is vanzelf wel. Soms zien we reclames of bedenken we dingen die zonder Polletje nu eenmaal handiger zijn, en besluiten we dat te gaan doen. Zo weten we nu al dat we in Juni 2017 bij Guus Meeuwis zullen zitten.

Maar ook dagelijks proberen we tijd voor elkaar vrij te maken. Telefoons weg, gewoon tv kijken, of wat kletsen.Niet beide met je eigen ding bezig zijn.
En wetende dat Polletje lekker slaapt, of als wij een hele dag weg zijn zij het super gezellig heeft bij opa en oma heb ik daar ook geen enkele moeite mee.
Ben wel benieuwd hoe jullie dit regelen, maak je bewust tijd voor elkaar of heb je er sowieso geen last van?

Een gedachte over “Tijd voor elkaar

  1. We proberen inderdaad regelmatig samen iets leuks te doen zonder Casper. Hij gaat regelmatig 2/3 keer per jaar) uit logeren en wij iets leuks samen doen. Verder soms avond oppas zodat we een keer uit eten kunnen oid.
    Ik kijk nu al uit naar zaterdag, dan gaat hij weer een nachtje logeren. 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s