Ruildoek

Echt Lies

Zoals ik al eerder schreef ben ik een draag ik Polletje graag. In het begin in een bondolino, later in doeken, en inmiddels het liefst in een full buckle drager. Iedereen heeft hierin zijn persoonlijke voorkeur. En al dragende vond ik de mijne/onze ook.
Maar nu zat ik wel met het feit dat ik nog een drager en een doek had liggen die minder aan onze eisen en verwachtingen voldeed.
Verkopen die handel!

Helaas is de draagmarkt aardig ingestort. Waar je voorheen vrij snel van je spullen af was is het inmiddels lastiger. De makers van de doeken en zaken brengen steeds meer op de markt, en iedereen wil de hoofdprijs blijven ontvangen. Er poppen steeds meer verkoopgroepen uit de grond (met name op facebook) en ik zag door de bomen het bos niet meer. Heb mijn drager en doek op diverse groepen aangeboden. Moest me aan 100 regels houden (zie het vastgezette bericht zetten ze er dan onder) in de juiste map plaatsen, feedbacklinks, niet verzenden met kiala, eigen foto’s gebruiken, liefst nog een draagfoto erbij. Ik werd er hor en dol van. En eenmaal geplaatst kwam er geen hond op af. Maar het is toch fijn eerst te kunnen verkopen voordat je wat nieuws koopt. Kost genoeg allemaal.

En toen vond ik ruildoek.nl
Een initiatief waarbij geprobeerd wordt om mensen hun doeken en dragers op te laten sturen en daar credits/tegoed tegenover te zetten. Iedere euro dat je doek waard is levert een credit op. En dat tegoed kun je op de website weer gebruiken om andere doeken van te kopen. Heb je tegoed te kort dan betaal je dit makkelijk via Ideal bij.
Voor de moeite die zij doen lever je per doek een percentage tegoed in (10-20% van de marktwaarde)
Voor de dragers en doeken die je inlevert krijg je binnen 24 uur na ontvangst een kortingscode.

Ik heb de gok gewaagd en 1 van mijn dragers en een doek ingeleverd. De credits die vrijkomen hoop ik in te zetten voor een full buckle peuterdrager. Die worden momenteel nog niet heel hard aangeboden, maar we wachten het rustig af. De mensen achter de site denken goed met me mee en houden me op de hoogte. Erg fijn!
Ze zijn momenteel op zoek naar dragers in het algemeen, mits ergonomisch. Maar ook doeken in alle maten en materialen zijn welkom!

En juist omdat ik het initatief zo leuk vind, en de mensen zo aardig dacht ik, laat ik er een blog over schrijven. Misschien wil jij ook wel iets anders, zie je een leuke doek op de site, of ligt er iets te verstoffen in je kast? Overweeg ruildoek eens!
En is je doek of drager binnen voor 17 september, dan krijg je ook nog eens 5 euro aan tegoed kado!
Je kunt altijd vrijblijvend een ruilvoorstel doen, en er zo achter komen wat jou product waard is!
Ik hoop in iedergeval op meer bekendheid, zodat het aanbod ook steeds mooier zal worden.
Kortom, neem eens een kijkje op http://www.ruildoek.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s