Briefjes

Echt Lies, Ohdoejijdatzo!

Sommige vrouwen lijken te denken dat hun man kan gedachten lezen. Zie je dan niet dat er gezogen moet worden? Dat de wasmand uitpuilt en de wc vies is? Waarom doe je er niks aan…. ik ben al zo druk/moet werken/heb geen zin/doe hier altijd alles al!

Maar die man die wil wel…. Die ziet het gewoon oprecht niet! Tenminste de mijne dan. En als k hem erop wijs dan zegt hij oohh… wat wil je dat ik doe?

Dus hebben wij een deal. Ik maak een lijstje van wat ik gedaan wil hebben en wanneer. En samen kijken we wat mogelijk is. Als ik in het weekeind werk komt het erop neer dat ik hem app. Wil je tomaten halen? Hij neemt zelf dan vaak zat nog bananen mee. Want bijna op. Maar aan de melk dachten we beiden niet. Tja pech dan.

Ook zetten we dingen vaak in de gezamenlijke google agenda. Die ik dan weer op mijn hoofdscherm van mijn telefoon  heb staan. Op maandag doe ik de boodschappen. Vaak zat dat er dan ineens wcpapier in de agenda staat. Of vaatwasblokjes! Andersom werkt het ook. Container staat er iedere maandag in de zijne.

Zie ik voordat ik ga werken dat er wel weer eens gezogen mag worden en zeg ik niks. Tja hij wil wel zuigen maar ziet het niet. Kom ik dan thuis en wordt ik ineens boos want ik moet ook alles doen hier…. dat werkt niet. Hij snapt mijn woede niet. En ik ben gefustreerd.
Dus stuur ik even een appje. Wil je de bovenverdieping doen voordat ik thuis kom? Klaar zijn Lies en Emiel.

Uitzonderingen daar gelaten maar voor ons werkt het. En dat maakt ook dat ik niet altijd begrijp als vrouwen mopperen mijn man doet niks. Willen ze het niet of zien ze het niet? Zeg je het wel?
Benieuwd hoe jullie het doen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s